Auteur Topic: Hoe zet men BKP bestanden terug ?  (gelezen 103 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Swake

  • Forum Admin
  • Komt hier zeer veel
  • **
  • Berichten: 1620
  • Geslacht: Man
Hoe zet men BKP bestanden terug ?
« Gepost op: 26 juni 2018, 15:25:42 »
De bestandsextensie BKP wordt gebruikt door verschillende programma's die automatisch back - ups van bestanden die anders zouden worden overschreven of verwijderd te creëren . De BKP extensie wordt meestal toegevoegd aan het einde van de originele bestandsnaam van het back - up bestand , bijvoorbeeld , als een programma automatisch een BKP -bestand voor een bestand , genaamd " mijnbestand.dat ."
 Het BKP bestand krijgt dan de naam " voorbeeld . dat.bkp . ' Deze naamgeving maakt het zeer eenvoudig om BKP bestanden herstellen in hun oorspronkelijke , functionele staat , zolang het programma dat werd gebruikt voor het maken van het bestand nog steeds op de computer  staat geïnstalleerd .


Instructies

Zoek met de  Windows Verkenner naar de map met het BKP bestand dat u wilt herstellen.

Rechtsklik op het BKP bestand  om te openen  . Links-klik " Naam wijzigen " uit het menu bestand opties . Hierdoor zal de bestandsnaam  gemarkeerd worden en zal een knipperende cursor die de positie in de bestandsnaam die u momenteel aan het bewerken wil toevoegen .

Druk herhaaldelijk op de pijl naar rechts totdat de knipperende cursor bevindt zich aan de rechterkant van de naam van het BKP bestand bevind.

Druk viermaal op de " Del "-toets en ook viermaal op de . BKP extensie die werd toegevoegd aan het einde van het bestand te verwijderen . Wees er zeker niet om originele extensie van de BKP bestand verwijderen als deze is bewaard gebleven , bijvoorbeeld als het BKP bestand als naam  " mijnbestand.dat.bkp , " hernoem het bestand dan naar " mijnbestand.dat . " Als het oorspronkelijke bestand extensie niet werd bewaard in de bestandsnaam , moet u  " bkp . ' extensie van de bestandsnaam en type in originele extensie van het bestand  verwijderen .

Druk op enter om te wijzigen .

Dubbelklik op het herstelde bestand om het te openen in het programma dat is gekoppeld met zijn gerestaureerde bestandsextensie . Afwisselend voert u het programma dat werd gebruikt om het oorspronkelijke bestand te maken en open het herstelde bestand in het programma .